KANTOOR

Over ons

Alex Jansen en Peter van Wieren zijn in 2021 met een klein team Cleanspace Cleanrooms gestart. Het inzicht dat meer innovatie en toegevoegde waarde voor de klant, medewerkers en maatschappij geboden kan en moet worden, heeft hiervoor de doorslag gegeven. Ondertussen zijn we met 10 medewerkers.

Alex en Peter zijn veteranen in de cleanroomindustrie en hebben samen jarenlange ervaring en een bewezen track record in het ontwerpen en bouwen van cleanrooms voor de zorg, farmacie en high tech industrie. Alex was 13 jaar werkzaam bij Deerns Raadgevende Ingenieurs en inhoudelijk betrokken geweest bij het ontwerp van vele ziekenhuizen, OK’s, apotheken en laboratoria. Tot medio 2021 was hij algemeen directeur van BAM Interflow. Peter is 40 jaar bij BAM Interflow werkzaam geweest. Hij is één van de specialisten in Nederland op het gebied van cleanroom techniek en laminar airflow systemen, zowel installatietechnisch als bouwkundig. De laatste 15 jaar was Peter bij BAM Interflow operationeel directeur en naast de Productie en het Projectbureau eindverantwoordelijk voor Innovatie en Productontwikkeling.

Met de start van CleanSpace Cleanrooms willen we niet alleen de nieuwe topspeler in de cleanroom markt worden. We willen dat bouwen weer een feestje wordt en we met plezier en trots ons belangrijke werk verrichten. Niet alleen voor onszelf en de opdrachtgever maar ook voor onze bouwpartners. We werken vooral met vaste betrouwbare bouwpartners en onderling vaste teams. Mensen die elkaar kennen en vertrouwen en de tijd krijgen het werk zich eigen te maken en op elkaar ingespeeld te raken. Ook qua organisatie doen we het anders. We bouwen aan een organisatie waar het team en de prestatie voorop staan zonder het individu uit het oog te verliezen. Voor ons zijn VAKMANSCHAP, PASSIE, TROTS EN PLEZIER IN EN OP HET WERK meer dan woorden. De mensen die nu bij ons werken en die wij zoeken, zijn uit dit hout gesneden. We doen het samen en zijn pas echt klaar als we allemaal naar huis kunnen. We hanteren eenvoudige stelregels: we willen succesvol zijn, werken hard en met passie, leren van onze fouten en vieren onze successen. Het belang en de behoeften van het thuisfront worden daarin zeker niet vergeten.

VAKMANSCHAP
PASSIE
TROTS
PLEZIER IN EN OP HET WERK

In combinatie met het Programma van Eisen en het beschikbare budget is de Trias Energetica de basis om te komen tot een veilige en optimaal functionerende cleanroom tegen minimale levensduurkosten (investering, onderhoud, energie). Oftewel: de beste cleanroom tegen de laagste kosten.

Integraal ontwerp- en bouwverantwoordelijkheid

De prestaties van de cleanroom worden bepaald door zowel de bouwkundige als installatietechnische keuzes. Daarom geven we er de voorkeur aan de integrale ontwerp- en bouw verantwoordelijkheid voor de hele cleanroom op ons te nemen. Als opdrachtgever heeft u als voordeel dat u één aanspreekpunt heeft en vervelende demarcatiediscussies worden vermeden.

Op zoek naar een goede, duurzame cleanroomruimte en geïnteresseerd in wat onze aanpak voor u kan betekenen? Laat het ons weten en neem contact op met Alex Jansen:

Tel.nr. +31 (0)6 51 36 19 28 of via de E-mail: alex.jansen@cleanspacecleanrooms.com