Bij ons werken

Wanneer jij met ons het verschil wilt maken en vindt dat jouw kwaliteiten passen in ons groeiende bedrijf, dan nodigen we je graag uit om nader kennis te maken. Wij laten je dan met plezier onze werkomgeving zien, vertellen jou over ons werk en desgewenst kun je even over de schouders meekijken bij een van onze collega’s om een beter beeld te krijgen van de werkzaamheden die jou aanspreken.

CleanSpace Cleanrooms heeft sinds de oprichting in september 2021 in Nederland al diverse cleanrooms ontworpen en gebouwd, zoals GMP laboratoria en diverse grote en kleine cleanrooms voor de hightech industrie, maar ook voor het bouwen van operatiekamers draaien wij ons hand niet om. Daarnaast hebben wij voor ASML, van Azië tot in Amerika, modulaire cleanrooms en cleanbenches ontworpen, gebouwd en geïnstalleerd. ASML is de producent van ’s werelds meest geavanceerde microchipmachine die door alle grote chipfabrikanten (zoals Intel, TSMC, Samsung) wordt gebruikt. Het is CleanSpace Cleanrooms gelukt om in deze 2,5 jaar uit te groeien tot de nieuwe en serieuze TOPSPELER in de Nederlandse cleanroommarkt.

Wij beschikken over een eigen productiefaciliteit in Middenmeer, waar we prefab bouwkundige cleanroom elementen produceren, zoals HPL wand- en plafondsystemen, doorgeefkasten, HPL meubilair, plenums en Laminar Air Flow kasten

Spreekt deze sfeer jou wel aan, ben je iemand met een flinke werkethos of ben je iemand die echt werk wil maken van zijn/haar carrière en denk je met jouw kwaliteiten iets belangrijks toe te kunnen voegen aan ons fantastische team? Een team waar je enthousiast van wordt en bij wilt horen? Stuur dan een e-mail met jouw cv en motivatiebrief naar: karin.koster@cleanspacecleanrooms.com

Wij willen ons huidige team graag uitbreiden met een:

o Projectleider / Engineer Elektrotechniek Laagspanning

o Projectleider / Engineer Bouwkunde

o Verkoopadviseur Cleanrooms

o Verkoopadviseur / Ondernemer Schone werkbanken (Laminar Air Flow units)

o Verkoopadviseur / Ondernemer Validatie, Meetdienst en Onderhoud

o Meewerkend uitvoerder

Wij zorgen natuurlijk voor een goed salaris, persoonlijke ontwikkeling en een uitstekende teamsfeer / saamhorigheid. Iedere maand houden wij een BBQ en iedere vrijdag wordt er snack gehaald. Daarnaast wordt er regelmatig een leuk en gezellig teambuilding uitje georganiseerd. Voor ons zijn VAKMANSCHAP, PASSIE, TROTS en PLEZIER IN EN OP HET WERK meer dan woorden. De mensen die bij ons werken en die wij zoeken, zijn uit dit hout gesneden.

Video CleanSpace Cleanrooms