CleanSpace doet ook mee met de KOM BINNEN BIJ BEDRIJVEN DAGEN. Je kunt tijdens deze dagen vrijblijvend langs komen op: vrijdag 24 maart van 08:00 tot 18:00 uur.

Kijk op: https://www.kbbbd.nl/voor-bezoekers/cleanspace-cleanrooms-b-v en meld je aan.

Wij laten je met plezier ons mooie bedrijf in Middenmeer zien, een afwisselende werkomgeving boordevol hoogwaardige techniek! Kom bij ons langs en bekijk ons kantoor, de fabriek en de afmontage hal. Maak kennis met onze mensen en onze producten, bekijk onder het genot van een kop koffie of thee de presentatie over ons bedrijf en ontdek onze PASSIE, PLEZIER, TROTS en VAKMANSCHAP!


Wil je na de rondleiding meer weten over mogelijke carrière kansen binnen ons bedrijf? Uiteraard kun je dan met een van onze collega’s een gesprek aangaan. Neem dan wel je cv mee. Is vrijdag 24 maart voor jou geen mogelijkheid om bij ons langs te komen? Neem dan even contact met ons op, dan maken wij graag een afspraak op een voor jou geschikte dag. Op dit moment hebben wij plaats voor een engineer Elektrotechniek en een Engineer Werktuigbouwkunde, maar open sollicitaties zijn ook welkom.

Wij willen dat bouwen weer een feestje wordt en we met plezier en trots ons belangrijke werk verrichten. Niet alleen voor onszelf en de opdrachtgever, maar ook voor onze bouwpartners.

CleanSpace Cleanrooms B.V.
Havenkade 16
1775 BA Middenmeer
https://www.cleanspacecleanrooms.com

E-mail: info@cleanspacecleanrooms.com