We zijn met CleanSpace Cleanrooms momenteel 4 maanden onderweg en is het een goed moment voor een update.

We maken een fantastische start mee. Peter en ik zijn best wel wat gewend maar terugkijkend zijn wij zelf ook wel verbaasd wat we met ons (super)team in deze korte tijd hebben weten te realiseren. Begin september was er nog niet veel meer dan een plan, veel verwachtingen en enkele toezeggingen. In oktober hadden we de financiering geregeld, verwelkomden we onze eerste collega’s, kregen we onze eerste opdracht gegund en hadden we beschikking over onze meest essentiële productiemiddelen (CNC-freesmachine, zaagmachine, heftruck, bedrijfsbus, etc.). Gelijktijdig hebben we invulling gegeven aan: kantoor- en werkplaatsinrichting, ICT-infrastructuur, telefoons, pc’s, werkprocessen en organisatieprocessen (HR, Finance). Nu 2,5 maand later hebben we, met complimenten van de opdrachtgever, vorige week de vooroplevering gehad van onze eerste modulaire cross flow cleanroom voor de hightech industrie. Deze leveren we begin 2022 geheel volgens planning, definitief op.

Met de start van CleanSpace Cleanrooms hebben we teruggevonden waar we naar op zoek waren: ondernemerschap, plezier en identiteit. Wat is het ontzettend leuk te ervaren dat alle betrokkenen (ook externen) hierdoor gegrepen worden. Natuurlijk, er wordt hard en serieus gewerkt, maar met veel plezier, energie en humor. We lachen samen heel wat af. De opmerking van één van de mannen: “het voelt hier niet als werken, maar alsof ik met mijn matties aan het klussen ben”, zegt denk ik alles. Peter en ik gaan ons uiterste best doen dit ook vast te houden. Bouwen moet een feestje zijn. Voor de opdrachtgever en voor de bouwers!

Logisch dat we met deze start met veel vertrouwen naar de toekomst kijken. We wensen iedereen een fantastisch en vooral gezond 2022 en hopen snel weer in de gelegenheid te zijn elkaar persoonlijk te treffen en bij te praten.