Peter van Wieren en ik zijn per september 2021 CleanSpace Cleanrooms gestart. Ja, initieel een moeilijk besluit. BAM Interflow is een fantastisch bedrijf met fantastische mensen. En voor Peter, met 40 dienstjaren, is Interflow logischerwijs nog veel meer dan dat. Nu we gestart zijn, weten we dat het toch het juiste besluit is geweest. Met het gekozen ondernemerschap zijn ook de energie, het werkplezier en enthousiasme weer helemaal terug.

We hebben de afgelopen weken ongelofelijk veel hulp, felicitaties, geluk- en succeswensen mogen ontvangen. Hartverwarmend en iedereen ontzettend bedankt daarvoor. We zijn er natuurlijk nog lang niet, maar de eerste stappen zijn gezet. Ons kantoor aan de Havenkade 16 in Middenmeer is ingericht (Aeroworks dank!), het ICT netwerk is up-and-running en we bereiden op het moment het plaatsen van de nieuwe frees- en zaagmachines in de bedrijfshal voor. Samen met Mario, Stefan en Dennis staan we te popelen om vanaf oktober ook daadwerkelijk het ontwerp en de bouw van cleanrooms, LAF kasten en cleanroom meubilair ter hand te nemen.

Als de nieuwe speler in de Nederlandse cleanroommarkt zullen we naast de bekende vaste box-in-box cleanrooms komen met innovatieve, duurzame en modulaire (tijdelijke) cleanroom oplossingen. We zijn hiervoor ons team verder aan het versterken. Meer weten? Zowel wat onze cleanroom oplossingen voor u kunnen betekenen, als welke carrièrekansen wij bieden, neem contact op met Alex Jansen (alex.jansen@cleanspacecleanrooms.com ).